Ja, tack gärna.

Yes please.
American vintage - MBMJ - Barbour - Campomaggi - Primeboots - Levi's - Abercrombie - Hunkydory - Odd molly - Vans
 
Åhh, vill ha allting så himla mycket. Jackan, byxorna och VANSen kommer jag troligtvis att köpa, men vill ju ha allt. 
Om man nu var miljonär...
 
 

Imorgon är det fredag

Har varit sjuk nu i 3 dagar + några dagar innan det. På alla hjärtans dag och allt. Men imon ska jag banne mig vara frisk. Fira att vi har sportlov! De dagar jag har varit sjuk har jag mest ägnat framför Pippi Långstrump eller någon annan trevlig film, har faktiskt varit väldigt mysigt om man bortser från hostan/snuvan/halsonten/huvudvärken. Men nu är jag redo för att börja göra saker igen.
 
Fick jordgubbar och godis i present av mamma idag, mysen. Himla gott var det. Lite förkänslor inför sommaren. Nu ska jag skriva färdigt på min uppsats. Kram på er! 
inteminafingrar
 

Fredag 8/2-13

Sitter i skolan nu. Har fått min lillasysters förbaskade halsont. Hatar att ha ont i halsen, får det så himla lätt. I eftermiddag sticker ag och mina gosisar och fikar. Mysfredag. Sedan ikväll ska ag nog bara sova, vill få bort den här halsonten, orkar verkligen inte det nu. I helgen blir det bara plugg, prov och inlämningar nästa vecka så ag ska försöka få färdigt allt det i helgen. Hoppas att ni får en fin dag. Kram.
 

Heja torsdag

Hände (som vanligt) inget speciellt idag, himla många som var sjuka dock. Lite halvtråkigt, men jag, Hanna och Ida gled runt nästan själva i skolans korridorer idag och det var ganska småmysigt, var tyst överallt, nästan lite läskigt. Egentligen ska jag dansa ikväll, men den blev inställd så jag ska ägna hela kvällen åt att skriva på min uppsats. Blir så arg på att den aldrig blir färdig, dödstråkigt. 
 
See you later. 
 
Åhh, sommarsommarsommar

Skolan

Är i skolan nu. Ska egentligen skriva på en uppgift nu men jag gör det sen istället, hehe. I eftermiddag ska jag plugga, träna och lite annat mys. Nu var det en vecka sedan vi åkte. Tusan vad jag vill tillbaka. Kram
 

5/2-13

Haft så sjukt roligt dessa dagar jag har varit borta. Åhh, allting har varit perfekt. Vill inget annat än att åka tillbaka. Vi hade det så himla mysigt med strålande sol och vurpor i mors lilla olle och i bastuar som har varit så brutalt roliga. Nästan år kommer bli så grymt det med! + alla dessa mysmänniskor man har lärt känna ännu mer, åh, tusan vad bra allting blev. 
 
Idag har det varit skola, kom hem och gjorde nada. Nu ska jag skriva på någon uppsats och sedan chilla lite vid tv:n. Puss
 

RSS 2.0